Neem contact met ons op

Heeft u hulp nodig bij Immediate EWave? Reken op ons toegewijde ondersteuningsteam. Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon, afhankelijk van uw voorkeur.

Wees u ervan bewust dat ons ondersteuningsteam gespecialiseerd is in het bieden van technische en algemene ondersteuning voor Immediate EWave, evenals het beantwoorden van vragen met betrekking tot onze Immediate EWave build-it-versie.

Voor vragen met betrekking tot uw handelsactiviteiten vragen wij u vriendelijk om deze door te verwijzen naar een van onze uitvoerende makelaars. Als u nog geen account heeft opgezet bij een van onze aanbevolen makelaars, laat het ons dan weten, en wij zullen u snel met hen verbinden.

Laten we praten

Ons team staat klaar om u te helpen van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 18:00 uur, UTC+8.

Of u nu technische ondersteuning nodig heeft of uw begrip van ons handelssysteem wilt verdiepen, ons team staat klaar om te helpen en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw ervaring met Immediate EWave haalt.

*Uw persoonlijke informatie kan worden gedeeld met derden die handelsdiensten verlenen zoals vermeld in het privacybeleid van de website.